* Ogledujete si arhiv za september, 2015

TCM-13 – Pomemben del čebelarske opreme

Med je najbolj znan čebelarski izdelek. Uporablja se ga tako v prehrani kot tudi za zdravljenje marsikaterih nevšečnosti. Poleg medu pa je v porastu tudi povpraševanje po čebeljem vosku. Prav ta dva izdelka sta velikokrat glavni razlog, da se posamezniki odločijo za ukvarjanje s čebelarstvom.

Ste morda eni izmed njih? Potem veste, da v tej stroki potrebujete več kot le panje. Pomemben del opreme so tudi čebelarske tehtnice.

Kaj je TCM-13?

TCM-13 je merilna postaja, katere glavni namen je nadzor medenja. Na trgu je mogoče najti kar nekaj čebelarskih tehtnic, a AMES-ova TCM-13 spada med kakovostnejše.

Nadaljuj z branjem

S TCM-13 čebelarsko tehtnico do bolj učinkovitega nadzora medenja

Za proizvodnjo čebelarskih izdelkov najprej potrebujemo čebele. Še pri najpreprostejši strukturi v panju je mogoče proizvesti vrsto izdelkov, kot sta na primer čebelji vosek in med, po katerima je v zadnjih letih veliko povpraševanja. Tako povpraševanje pa zahteva od čebelarjev opremo, ki omogoča karseda učinkovito čebelarjenje. Tu nastopi podjetje AMES d. o. o. s svojo čebelarsko tehtnico!

Čebelarska tehtnica TCM-13 je rešitev za vse čebelarje, ki želijo bolj učinkovit nadzor nad medenjem. Je ekonomičen sistem tehtanja in nadziranja panjev, ki je pomemben del čebelarjenja in proizvodnje medu. Podatki, ki jih beleži, … Nadaljuj z branjem